07.04.2010, 22:38
|
|
Amelia
|
Конституція
Удосконалена Конституція ТУПу. Виклала, щоб прочитали, хто не читав, і щоб не забували про свої права. Оригінал![подмигивание](images/smilies/wink.gif) Доречі, всім доброго вечора. З благовещенням!
Документ №1
Конституція ТУП'у Дорогі мої співвітчизники і не тільки. Сьогодні – 5 квітня 2010 року, була заснована партія ТУП! Я хочу привітати всіх, хто розмовляє цією гарною, мелодичною мовою та сказати, що в нас з'явилося ще одне свято - День ТУП’у.
Отже тепер я хочу вас ознайомити з цією партією. ТУП - це "Товариство Україномовних Просімовців". Зараз в цій партії десь 17 українців і буде більше, якщо ми привернемо увагу усього форума.
Щоб це зробити, треба прикласти багато зусиль, і я гадаю, що ми зможемо здійснити наші плани та мрії. Для цього нам потрібні люди, які вміють користуватись фотошопом, вміють писати і читати. Також нам потрібні активні люди, які б рекламували цю партію. Нам треба звернути увагу багатьох людей і всіх, хто з України, і не тільки.
ТУП - це товариство, яке хоче змінити життя Просімса на краще! І тому ми повинні зібрати народ і вивести на майдан! Корупція та несправедливість будуть зламані, ТУП переможе бездіяльність, і всі форумчани зможуть зажити краще!
Декілька правил для всіх ТУПовців (дякую Сhoсolate) за непогану ідею:
1. Всі члени ТУП-товариства мають розмовляти на українській мові.
2. Всі члени ТУП-товариства мають кожного дня їсти сало тапригощати інших.
3. Всі члени ТУП-товариства мають кожного дня флудити у офіціальній темі. (цій)
4. Всі члени ТУП-товариства мають рекламувати цю партію.
5. Всі члени ТУП-товариства мають любити один одного і розвиватися духовно.
6. Всі члени ТУП-товариства мають перетворити Просімс на ТУп’овській Просімс.
+новий пункт
7. Всі члени ТУП-товариства зобов'язані святкувати День ТУП'у (як заведено: з картопляними варениками та наваристим укранським борщем)
І це тільки початок. Також, є непогана ідея: якщо ми переводимо статті на російську мову, то і на українській мові теж повинні бути статті. Серіали на українській мові та багато іншого!
З цього дня починається українізація цього форума. Ми повинні любити свою Батьківщину, пам’ятати ії, і знати, що ті хто в ТУП’і, ті наши брати і сестри! Разом нас багато нас не подолати!
П.С.
Питання стосовно:- гімну ТУПа?
- девізу ТУП’а?
- які плани щодо реклами партії?
Luxury
Последний раз редактировалось Amelia, 09.04.2010 в 22:22.
|
|
|
![](images/prosims/buttons/button_side.gif) ![Ответить с цитированием](images/prosims/buttons/quote.gif)
|