Так сталося, що у нас із однокласницею одне село(але ми в Києві живимо). І пішли ми кататися-вона на роликах, я на велику. Заїхали на пустий базар, а там ці п*янички, вони на нас трохи не напали, ледве втікли звідти
[wave], а ну детальніше. Чи багато вони собі дозволили? Чи пізно ви гуляли? Ember, а я сижду вдома і не вилажу, бо нема з ким вийти погулять. Сиджу цілими днями вдома і все...Дуже сумне життя...
Ember, та ну! Сама не хочу! У нас таких двір що боже упаси! [wave], ну, жах. Хоча це ще дивлячись скільки вони випили. У мене ще був випадок у ліфті-жах! Розповісти?
[wave], йдемо ми з подругою десь у 20:00 до мене додому з вулиці. Заходить якийсь здоровенний дядько і каже: "Ви тут живете? Чи просто шляєтесь?! А то я в цоьму під"їзді"-каже.-"вас не бачив!"Я така кажу "Та не, ну шоб ми тут робили"-і шось таке несу. А він "Я зараз як заріжу!"-АААААААААА! Все смерть прийшла!" - думали ми. А він палець дістає і прикалується типу це ніж. Ми ледве пробачте не всралися. Як вібігли з ліфту. Все, з незнайомими ще й п"яними в ліфт ані крок! Улыбнись), це точно! Я пити не буду. Ну...постараюся...
Последний раз редактировалось D.@.R.I.@., 11.07.2009 в 20:56.
Причина: Добавлено сообщение