як це так? шо ж це за школа така?( Оо
капєц, а у мене тут завал величезний. скоро сесія, з вишки у мене недопуск, от за економ.історію теж хвилююся, сьогодні контрольну писали, яку я дуже класно завалила(
ше рефератів дофіга писати(
зате хоч декілька приємностей є: у суботу на концерт нічних снайперів іду, потім всю ніч гуляю) наступного тижня, сподіваюсь, до театру піду на життя у рожевому кольорі (вистава про Едіт Піаф), а ше через тиждень концерт океаааааааанів
Адрес: ..вздох сожаления на губах, зависли в неправильных городах.. (с) строка из песни
Цитата:
Сообщение от Кофе.in
а ше через тиждень концерт океаааааааанів
заздрю, дуже заздрю :S
а мені хрєново, голова болить, життя розвалюється, втрачаю все і всіх, мама спивається, мені теж плювати на все.. Боже, я не можу жити без тебе х__х
важко так
да хрєн з ним
життя прекрасне
втикнув навушники і все
які проблеми
Кофе.in, дольче віта? А я от якраз цікавилась - вони що, повторюють тур? Бо я ще влітку на нього ходила(Боже, якраз у той день, коли моя кицюня померла )
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Привіт мої любі! Щось тема провалилася у безодню розділу "Флейм". Ви чого, любі ТУПівці? Де колишня активність?
А загалом, як поживаєте? Мій мозок і душа нарешті можуть спочити від нудної россійської (без образ) та побалакати на українській, що неначе ковток свіжого повітря для мене. Не віриться, живу в Україні, в славному місті Києві, а тут навіть на українській побалакати ні с ким!
Smith, життя чудове. Готуємось до свята. Хоча, якщо бути відвертой, готуюсь я до нього ще з жовтня Та і справи добре, наче. А ось в мого діда проблеми зі здоров"ям. Діагноз, який йому раніше поставили, на щастя, не підтвердився, але натомість виявили порок серця...Ось це мене дуже засмучує
А у тебе як справи?)
Только вас я разрушу тоже.
Miyavi, та начебто теж непогано, тільки з усією цією шкільною метушнею з оцінками та контрольними, я зовсім не відчуваю цього передноворічного синдрому... Тільки коли хворію та по 15 разів на день дивлюся рекламу "Кока-Кола". А ще чомусь відчуваю себе ні на що нездатною нікчемою. Фото у мене ні які, роботу на конкурс зробити не можу, обробка у фотошопі теж і яка, про оцінки взагалі мовчу...
Доречі, гарний аватар
Последний раз редактировалось Anarchy, 16.12.2010 в 20:06.
Smith, ну це не страшно, він скоро з"явиться. А от в мене в тому році навіть в новорічну ніч нычого такого не було. Мрыіла лише про те, щоб все скоріше закінчилось. І так всю зиму. Значить в цьому році буду святкувати ще й за той х))
Цитата:
Сообщение от Smith
Доречі, гарний аватар
Дуже дякую х)
Лінь по темах пройтись, знайти щось нормальне. Нап"ялила перше попавше зі свого, щоб відповідати х)
Mozilla, привіт
Только вас я разрушу тоже.