Redgreen, ух ти, як добре!!! А латиська мова схожа на слов'янські? Чомусь так гадаю, що ні. Будь ласка, напиши що-небудь латиською, напевно це буде дуже цікаво! Так, я тебе дуже добре розумію, що чомусь співгромадяни зовсім не бажають порозмовляти рідною мовою, хоча мені це дивно. Оце тільки інколи деякі київські партнери зателефонують, тоді й можна відірватись))), а з місцевих майже ніхто не хоче підтримувати бесіду. На жаль...
Так, білорусів розумію достатньо легко, в мого хлопця родичі переїхали до Білорусі, то коли вони іноді хочуть похизуватись та пишуть листа білоруською, то зміст сприймається досить легко, треба тільки настроїтись на інший лад)))) А колись я листвалася з одним хлопцем за допомогою смс (щоправда російською) і так було мені дивно, що він стільки помилок в словах робив, навіть в таких, де досить складно зробити отакі помилки. А потім з'ясувалося, що він білорус та намагався це приховати чомусь))))
А перекладач твій доречі добре переклав текст!!
Twit, добрий вечір!!! Ось спілкуємось тут, вештаємось форумом, я ще й кішку слухаю, вона в мене муркоче на колінах)))) А ти чим займаєшься? Як справи?