тіки про москалів не треба...треба поважати один одного, не зважаючи на національні відмінності, бо, як не крути, пращури у нас одні й ті самі))
та й не політкорректно...
тільки хотіла це сказати.
тим більше, що серед нас є люди з Росії, які поважають нас, нашу мову та культуру. І так відноситись до них - це вже не дуже гарно.
Только вас я разрушу тоже.
На добраніч, друзі мої) Пиріжок не дрімає і стежить за вами, не бавтеся так що .. Хмм .. що б ще такого мудрого сказати ..
я дуже гарно і привітно ставлюся до кожного росіянина, до їхньої культури, бо там справді є дуже багато пречудових речей...але і про рідне не забуваю..
ну, це - свідомий вибір кожного громадянина, як ставитися до тих чи інших речей, і ми не в змозі сказати, що він поганий...але у кожної людини повинні існувати якісь власні моральні засади і принципи, які вона не може порушити..якщо їх не має, то людина стає вже не людиною...але не будемо на цю тему, бо вона потребує глибокої дискусії, а, я вважаю, що тут ні у кого, включаючи мене, немає на це бажання..)) Luxury, та нічого, все акєй)
Добавлено через 1 минуту WildHoneyPie, надобраніч..))
Последний раз редактировалось Кофе.in, 06.04.2010 в 00:34.
Причина: Добавлено сообщение