(Voloshka), от жеш бабця))) ну добре хоч нагодувала)
оу..в мене сьогодні бувшалений
1. Брат витягнув з ним побігати
2. потів цей самий брат до того догрався, що я провела його на поїзд
3. потім я прийшла, тільки-но включила ноут, на мене як налетіли, прийшлось відбиватися
4. потім подруга вмовила піти прогулятися по парку (чесне слово, я була як останній гопник на селі, в спортивному, ще й насіння вирішили купити)
5. думаю, зараз додому прийду, відпочину, дороблю свою справу. А фіг тобі! дзвонить товариш, говорить Оксана, ти сходила до ветерана?
я статтю маю про неї написати. Я така: так до 12го вроді? Мені: нє-нє, на завтра. А я з нею навіть не говорила ще! Добре хоч вона в моєму будинку мешкає. Я біжу до цієї бабусі, а вже початок 21..не гарно, швидко розпитую її, та от іду писати. Вже написала.
7. Пишу роботу №2.
завал, в цілому, Томочко(
Таниночка, Оксанчик, ти молодець, я б вже зійшла з розуму. А от на тебе в спортивному костюмі та ще й з насінням я б подивилась. А ти завтра вихідна чи ні?
таак) тільки після Вас, моя прекрасна)
що там доречі з твоєю обіцянкою? Приставуча Оксанка всіх дістане) хДД)
Таниночка, обіцянка напевно накриється мідним тазом.
Я не хочу цього робити, я не хочу починати все знову. Буде краще якщо все це закінчиться саме зараз. Розумієш?