А взагалі, десятка хороша) Як думаєте, хто буде перший?
__________________ Do or die, you'll never make me
Because the world will never take my heart
Go and try, you'll never break me
We want it all, we wanna play this part.... (c)MCR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Поддержать Prosims на internetmap и на MyMiniCity
Последний раз редактировалось Алінка, 12.04.2008 в 23:24.
Причина: туплю
Я за Ярослава Мудрого, тому що він був дійсно великою людиною, вмілим дипломатом(його навіть "тестем Європи" називали, бо всіх дітей оженив на європейських монархах), сприяв розвиткові освіти... зараз би таких політиків! А вчора мені прийшло СМС з приблизним текстом "Кого ві вважаєте справжнім українцем: Ярослава Мудрого чи... Степана Бандеру?". Увесь день вражена ходила...
Ще поважаю чудового хірурга Амосова.
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Алінка, я думаю чи Шевченко, чи Хмельницький, чи Ярослав Мудрий. Бо це найвідоміші імена, які знаю кожен пересічний громадянин України. Та як для мене всі хороші, та заслуговують першого місця.
Ксения $$$, не ображайся, але дуже часто складається враження, що ти бахнута на всю голову)
Добавлено через 29 секунд
пс, або тобі дуже мало років)))
Последний раз редактировалось Алінка, 12.04.2008 в 23:53.
Причина: Добавлено сообщение
Не прагну заводити чвар , однак москалі теж не дуже- те приємно. Особливо коли бачиш відношення , щось нібито - ми свині й нічого більш . Дівчина на форумі написала- я буду спілкуватися тільки із братами українцями. Росіянам не довіряю У всіх росіян нормальне відношення , однак коли бачиш цю думку у свою адресу...Та й взагалі всі люди різанини , навіщо всіх однаково міряти?
DitaNight, а що ти мала на увазі, кажучи слово "різанини"?
Моя думка така: "Москалі" на росіян кажуть тільки тупі націоналісти. А в Україні не всі такі, що б вам не вставляли у мозок. Але, чесно кажучи, меня теж ДУЖЕ неприємно, коли Росія сунеться у НАШІ проблеми та ін. Росіяни, хоч і самостійний народ, і доволі сильний, але хоч якусь повагу і до нас майте.
Я не проти росіян, якщо вони не проти нас. Все.
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Здається, Росія та росіяни тут різні речі. Так, рос влада лізе в наші справи і намагається нас підкорити собі та своїм інтересам, але в цьому самому не можна звинувачувати просто росіян, тому що вони теж в якийсь мірі жертви(
Ксения $$$, тому що пости твої неадекватні... крім цього, виникає думка, що ти просто хочеш здобути репутацію на форумі дуже швидко, але це в тебе не получається, а тільки людина, якій не дуже багато років))скажемо так, буде здобувати її таким шляхом.
Montika, Алінка, Це вам взагалі хто говорить ?)))))))У які ваші справи лезит наш уряд? Може ви знаєте більше чому росіяни?)) Не варто робити з нас жертв)