Ох, чому я раніше тільки не зайшла? Людей застала б... So Funny, угу, армія українських просімовців росте
Цитата:
Але ж лінь бере своє
Угу, в деяких видів особливо. Хоч зараз перев'язала б горло хусточкою і кахикнула б пару разів, та обманювати людей які тобі вірять якось... ...не дуже.
Последний раз редактировалось Mary Sue, 18.04.2010 в 02:25.
Причина: Добавлено сообщение
Таниночка,
очень напряжённая неделя.
выставляли нам оценки - в результате мне все оценки занизили.
вот что за люди? зла на них не хватает на этих учителей. почему же у них время от времени маразм просыпается?
половины педагогов вообще в школе нет - и это при том, что у нашей гимназии вроде как есть "репутация". а то что они не повыставляли оценки, а зауч поставила их чисто "с потолка" - это тоже нормально.
в результате - ходила со всеми культурно ругалась. без криков, истерик и топанья ногами. *вы не поверите но у некоторых было и не такое* в конце концов я все равно не довольна результатами. я ведь знаю, что у меня там должно стоять совершенно другое, но ничего тут не поделаешь. "они же уже поставили" - как они говорят.
*простите за русский, уже написала. да еще и по моему мнению на украинском сложно ругаться*
який же все ж таки результат тепер в мене?
я взагалі тільки сьогодні відпочиваю. їздила на шашлик. так давно його не їла. і грець з нею з дієтою. завтра буду робити зарядку и менше їсти.
чесно кажучи я зараз рада. чому не знаю.
помила голову і зробила манікюр. вирішила, що не хочу вирівнювати волосся, тому запліла собі три косички. будуть завтра волоси завиті.
Poker, эхх во в вас вчителі дають...геть!
жах просто... я плекаю надіх, що все буде добре з атестатом.
я також сьогодні на шашлички їздила))) ахх) як чудово)) бадмінтон, велосипед...вах)
(Voloshka), не знаю.
просто я ніколи навіть до к/р не готуюсь. тільки домашні роблю. але, коли з першого разу не розумію завдання, то на слідуючий ранок списую у друзів.
але у нас є один хлопець (хоча його важко людиною назвати), який, по словам математички, закінчив программу 7, 8 і зараз щось там з 9 робить (я вчусь у 7). Таниночка, привіт люба*
чудово, купила собі кросівки Лакост, вони такі милі і білі**