Я напевно все таки розумію людей, які вчиняють самогубство. Сама в дуже важкі моменти про це задумувалась. Але я все-таки настільки люблю себе, що не могла б позбавити життя.
Адрес: В чудесном и незабываемом городе,где мысли наполняются любовью и теплом
LolipOp, Оо, я теж знаю такий випадок. Десь 2 тижні назад, дівчина з 8 класу (в моїй школі), випала с 4 поверху, хотіла покінчити життя самогубством. Бідна дитина. Вона лежить в лікарні, в тяжкому стані. Казали, що їй бракувало спілкування і батьки доволі жорстокі люди (часто били її, сварили).
Я ось теж закрита і в якійсь мірі самотня людина. Скажу, що це нестерпне, жахливе почуття, яке треба уникати і боятися. Я часто думала про свою самотність раніше. Я не люблю себе жаліти, але мій щоденник (який я вела 3 роки назад) був розписаний в жахливих хвилинах самотності. Коли лише батьки підтримували мене в ці хвилини. Боялася людей..чесно..дуже боялася. Зараз все добре..
Але є такі істеричні ноти..і це страшно.
П.С: пробачте,що стільки написала. Хотілося поділитися думкою..бо це було в житті..((
Katya Alen, та ну що ти заюня! Пиши нам, ми тебе завжди підтримаємо! Сама іноді відчуваю себе зовсім самотньою...
В мене, у домі навпроти, на моіх очах дівчинка з моєї першої школи (я її трохи знала) покінчила життя самогубством. Це жахливо і нестерпно. Після того я впевнена що ніколи так не зроблю...занадто це страшно...
LolipOp, я як іноді замислююся думаю, ось уявіть собі: ви прокидаетеся і вам нікому подзвонити, нікому написати....це просто жахливо
Последний раз редактировалось Anarchy, 02.05.2010 в 18:23.
Дорогі ТУПівці, я дійсно з глузду з'їхав і хочу з вами порадитись. Я хочу прийняти участь у одному кастингу і мені треба заспівати дві пісню. Одну російську,другу українську. Так от я навіть не знаю що заспівать на українській мові...
З.Ы. Я действительно сошёл с ума хД Но блин так хочется пойти на кастинг
Luxury, о, кастинги, круто!
ех, дирява у мене пам'ять! чула вчора у магазині пісню, музика там як електро, співається на англійській, але у магазині вона звучала на українській мові. це було так круто )
ще, пам'ятаю, хотіла дома пошукати, а ось забула навіть мелодію... :(