ух, любі, мені так кепсько... хлопець постійно казав, що любить мене, любить, а сьогодні я його покинула, і він вже так себе веде і таке пише, наче я йому була як тягар... так гірко чомусь на душі...
вже після цього взагалі нічого не хочеться... в з а г а л і.
So Funny, бідненька, тримайся, моя люба. Пройде
в мене теж погано
чому всі такі злі та любопитні(не знаю, як по українськи )
подруги постійно сміються з того, що мені подобається один хлопець
А сьогодні мій одноклассник про це дізнався, але ім*я йому не сказали х))
ходить тепер достає.
наївний.
сподівається, що скажу.
да фіг йому.
я знаю, як він секрети тримати вміє.
[wave], дякую люба*
одне добре - вже кінець року, і я його цілих три місяця не побачу.
ооо, про подруг - знайома ситуація х)
а ти не здавайся, будь як наші, як партизани )
LolipOp, як би ж так!
ці не відстануть : D
да ладно, я взагалі то не дуже парюсь, просто не хочу щоб у результаті дізнався весь класс, а особливо наші деякі дівчата, які люблять такого типу новини : DD
дуже дуже зла.
Ненавиджу людей лідерів, які хочуть із себе шось показати. А насправді вони - тільки пушка.
Спочатку була заздрість щодо нашої теми, зробила свою на Російській, тепер є як завжди "снова нежность", зробили взагалі тему
де виставляють пікі які їй не подобаються.
ненавиджу...дуже зла, дуже.
LolipOp, заспокойся та не переймайся дурницями) просто іноді людям дуже важливо привернути до себе увагу, виразити себе, "поарігінальнічать", але насправді, уся ця арігінальність зовсім нічого не варта. так, можливо, за ними підуть, зовсім вірогідно, що піде маса, натовп, але не забувай, що натовп - це ще не всі. не звертай уваги, будь сильніша, будь вища за натовп. так, я знаю, це складно, бо неприємно, коли від тебе відвертаются, але не наздоганяй їх, а поверни голову в інший бік, подивися далі, і, скоріш за все, ти побачиш там щось краще. вважай, що цей випадок - просто шанс усвідомити сутність людей, їх неспроможність щось заперечити тим, хто їх сильніше.
сонце, все акєй.. і всееее буде доообреее))
а що за російська тема? я щось пропустила?