Улыбнись), тут завжди є вільні палати: постійно добудовуються. А так то можна і в коридорі поспати на стільчиках)).
Добавлено через 2 минуты Sер, потрібно. Українську мову в кінотеатрах приємно чути. А перекладати на українську мову лише задля західних областей, вибач, по-тупому і дуже некоректно. А чому ж на англійський фільми не крутити, ми шо тупі?))
Последний раз редактировалось Visper, 20.04.2009 в 22:24.
Причина: Добавлено сообщение
Муся_14, звісно. Та дивись мені - не займай люстру на стелі, он ту, з брязкальцями. Там живу я. А у моїй відсутності її віддано стереже мій манюній песик Мурчик із залізними зубопротезами.
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Montika, можна я на ній буду своє молоко сушити? Сподіваюсь ви поміститесь там троє: ти, молоко та Мурчик. Прошу в тебе допомоги, тому що під килимом воно сушитись не хоче))) З Старим Новим Дуже Старим роком тебе)))
Только вас я разрушу тоже.
Муся_14, а можна я через твоє підвіконня лазити на вулицю буду? А то через двері - це якось банально ^^
Слишком много утрачено за года материала, да и желания больше нет... Спасибо всем за проведенное вместе время, спасибо тем кто читал мое творчество, и тем, кто вдохновлял меня на него своим творчеством.
Вряд ли вернусь.