Junes, Радість моя, сонечко, промінчик світла мій ненаглядний, ось і ти тут <3 А як же, я тепер рум'яний та пухкий пірожочек ^ ^ Як добре, що ти тепер з нами - поїдемо до Оксани на Україну, а, Червень? Таниночка, А мені перекладач написав, що Июнь у нас - Червень
WildHoneyPie, Сонце мое, рум'яний пиріжок з салом, я подумаю над твоiм запрошенням.
Може і поiду!
І.. Христос Воскрес! З Світлим Великоднем Вас!
Junes, Червень, ну що ти як маленька Раз звуть - йди) А, ні! Спочатку давай до мене в Москву, я тебе Олів'є почастую, а потім вже на Україну поїдемо - деруни будемо їсти, пиріжки з салом (ох смачно!). Ненаглядний мій рубін, золоте моє колечко, разом веселіше!
Добавлено через 3 минуты Таниночка, Слухай, квіточку мій, навіщо розмінюватися на дрібниці? Давай відразу в світове турне! : D Дивись: Спочатку червня приїде до мене в Москву, потім ми поїдемо до тебе на Україну, а з України приїдемо в Пітер до іюньчіку, залишимо її там, а потім разом до столиці <3 Як тобі така ідея?
Последний раз редактировалось Marseillaise, 04.04.2010 в 16:58.
Причина: Добавлено сообщение
WildHoneyPie, Пиріжок, та я просто як то втомилась подорожуваті!
Хочу відпочити, попіті чайку.
А олів'e я тепер не ем, пам'ятаю як iм отруiлася. Тепер навіть від домашнього нудит.
Хоча, може через півроку рвону до Криму. Все одно грошей немаe на Домінікану
Ех, добре, піду але я iсти пасху. Ще раз з Світлоi Великоднем!
Таниночка, Сонце ти моe)))
Спасибі)
Последний раз редактировалось Junes, 04.04.2010 в 17:46.
WildHoneyPie, оо) ідея чудова просто) я згідна)) Junes, хо-хо? до Криму??? та я ж там недалеко))
Добавлено через 6 минут Junes, WildHoneyPie, дівчата хочете справжньої української народної музики? ну музика точно як на весіллях) а текст...
послухайте) ТІК - білі троянди)
Таниночка, Музика - те, що треба І саме відео веселе, сподобалося)) А ось тексту я не розібрала ... =( Дурний пиріжок, дурний Junes, сонце ти моє ласкаве, втомлене, олів'є отруїлася, бідолаха. Ну ось і поп'ємо чаю в Оксани Пиріжок такий, так, нав'язливий та нахабний