І дууууже люблю білоруську мову. ну дуууже
Почала навіть читати білоруські ЖЖ так мені подобається)))
__________________ Do or die, you'll never make me
Because the world will never take my heart
Go and try, you'll never break me
We want it all, we wanna play this part.... (c)MCR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Поддержать Prosims на internetmap и на MyMiniCity
Ой, яка темка цікава. Не можу сказати, що я є дійсно патріоткою і гідним захисником української мови, бо у колі моїх знайомих, друзів та рідних спілкуємося виключно російською. Але все ж вважаю, що українська дійсно мелодійна. Це важко зрозуміти за печатним текстом, але дуже тішить вухо реальний говір у житті. Я маю на увазі не окремі діалекти та суржик (саме їх люблять висміювати), а літературну мову.
для наших русскоязычных друзей перевод:
Ой, какая темка интересная. Не могу сказать, что я являюсь действительно патриоткой и достойным защитником украинского языка, так как в кругу моих знакомых, друзей и родных общаемся исключительно по-русски. Но все же считаю, что украинский действительно мелодичен. Это сложно понять по печатному тексту, но очень радует ухо(имеется ввиду слух) реальная речь в жизни. Я имею ввиду не отдельные диалекты и суржик (именно их любят высмеивать), а литературный язык.
Мені дуже подобається як розмовляють українською на західній Україні - у них є дещо особливе у вимові і коли я чую саме західноукраїнську мову, то завжди посміхаюсь від задоволення
__________________ "Если девушка приходит на свидание красивая — кто будет расстраиваться, что она опоздала? Никто!"
Джером Д. Сэлинджер "Над пропастью во ржи"
Поигрываю в Sims Life Stories: Анджелина Джоли замужем за Хью Джекменом, у них пока трое детей... я еще не решила стоит ли им еще заводить:ah:
Olgas Ооо, так)) Я влітку була на сплаві Дністром разом з західноукраїнськими друзями, то наслухалась їх мови так, що й сама трошки перейняла їх манеру говоріння))
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Olgas
я виросла на західній Україні, в Львівскій області...Там просто дуже багато слів запозичено з польскої мови, а ще вони говорять на чистій українскій і не вживають русизмів)
__________________ Do or die, you'll never make me
Because the world will never take my heart
Go and try, you'll never break me
We want it all, we wanna play this part.... (c)MCR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Поддержать Prosims на internetmap и на MyMiniCity