Вона мені заміняє дві інші "шо ни есть хорошо тема для жалоб"
і "позитив, делимся радостями жизни".
Блін люди, я так хочу відкрити тему в розділі "література". Але шось мені стрьомно.
WildHoneyPie, Сонце моє ясне, привіт!
Як твої справи?
нічого, трудись.
а коли буде результат?
боюсь, що с тієї неділі настануть важкі школьні будні. як тільки думаю про те, що треба буде йти вчитися, то хочеться виразити усі свої думки нехорошою лексикою.
Цитата:
Як у всіх справи? Весну відчуваєте?
о, так. сьогодні прекрасний день.
собі стільки обновок знайшла. і купила
і похвастаться хочется. відчуваю себе дівчиною.
LolipOp,
відкривай.
я хочу почитати.
тільки якщо відкриєш, можно буде мені ссилочку у ЛС кинути? а то я загублюся. форум такий великий - за всім не можу услідити.
Junes, Радість моя, весна моя ненаглядна, промінчик світла в моєму віконце, я відмінно, тільки знову втомилася. П'ятий день по центру мотаюся ... Зате які види, боже мій <3 Я знайшла ідеальне місце в Москві. Але забула назву вулиці! Ось тупиця> _> А ти як? Poker, А ось у мене зараз важкі будні: [Виступаю багато. Ледве викроювати час для всяких письменницьких справ. Ой, а от щодо обновок, то розумію тебе! Як я люблю шопінг <3 Теж хочу похвалитися, недавно купила цілу гору речей у H&M'е з нової садової колекції. Думала, вмру від щастя!
Poker, сонечко, не міняй, прошу тебе! Хоча, нік дуже красивий, та й підходить тобі ... Не знаю навіть, що тобі й порадити Я в таких випадках завжди''Джейн Ейр''читаю, а ще .. мені книжки Сесілії Ахерн подобаються
Вітаю всіх з весняними святами. Українці - це вольовий и квітучий народ. Лише ми можемо надягнути вінок з польовими квітами на голову і співати щирі українські пісні, так голосисто і гарно, що всі в околиці збігаються на це видовище . Доречі, українські дівчата найгарніші у світі, а парубки- найхоробріші. Ми завжди боролися за правду і справедливість, завжди поважали свою культуру і інші народи. Будьмо, шановні!
сонечко, не міняй, прошу тебе! Хоча, нік дуже красивий, та й підходить тобі ...
то вже після конкурсу, бо ще дискфаліфікують.
скажуть, що не та.
Джейн Ейр читала причому недавно перечитувала. така книга. але від неї тяжко на душі. мені тоді снилося, що я переживаю життя інше та здавалося, що я прожила те життя. не по книзі, ні. інше і таке реальне.
а Сесилію Ахерн я колись купила книгу, а потім подрузі подарувала. зовсім не сподобалась. не моє і все.
Luxury,
привіт, Віталь =*
та ще не ніч.
але спати вже пора.
завтра у малого мого ДР
не можу від вас піти.
але треба.
надобраніч.
гарних снів!
Последний раз редактировалось Florence, 08.04.2010 в 00:24.