WildHoneyPie, Бідна моя Катюша!
А я нічого. Вранці влаштувала пробіжку, поїла кукурудзяних пластівців .. добре все. Коли бігала, з сусідньої школи чулося: "Здоров'я - наше все: Не робота ... Діти, ну досить грати у війнушку на телефоні! .. Ох .. з ким я взагалі говорю!".
Загалом - день здоров'я в самому розпалі х)))
Добавлено через 21 секунду Luxury, привіт-привіт, кхе-кхе)))
Последний раз редактировалось Junes, 08.04.2010 в 00:26.
Причина: Добавлено сообщение
— Папа, а скажи, все сказки начинаются со слов: «Жили-были…»?
— Нет, сынок. Самые лучшие сказки начинаются со слов: «Если вы проголосуете за меня на выборах…»
Даш, Буває. Я от не можу зрозуміти, що люди в Вербер та Коельо знаходять. А Муракамі .. ай, модно - от і читають. Мені у Сесілії тільки дві подобаються:''Подивись на мене''і''PS Я люблю тебе''. Взагалі багато книг про кохання хороших. Але не скажу, що я багато читала таких. Junes, Аааааай! Так це я, виходить, у день здоров'я Макдональдс та чіпси їла, а ще й півдня вихлопними газами дихала? Ох, добре день пройшов Червень, серце моє, та ти ведеш здоровий спосіб життя, ага Luxury, Привіт Як день пройшов?
як у вас справи? WildHoneyPie, ти ж моя бідненька.... намучилася... треба відпочивати! Junes, а я сьогодні пробігала, це рано було, так на стадіоні таакі хлопці бігали,що я навіть зайве коло пробігла) І о так, звісно, ми генії
Добавлено через 26 секунд Luxury, що розкажеш цікавого?
як твої справи?