Таниночка, нічого, дуже гарно х))
В мене сьогодні справжня божевільня. Мама вирішила взятись за моє навчання х)) Зате тато поїхав у відрядження. Можу трішки з вами посидіти х)) Сьогодні хочу подивитись фільм, який мені нещодавно скинули. Про Дракулу. Читала колись в англійському варінті, дуже сподобалось. Ось так я схожу по трохи з розуму
Няшенька, а ти як? *_______*
Только вас я разрушу тоже.
Miyavi, аналогічно схожу з розуму...
завтра на 2 пару... можу тут посидіти довгенько, але відчуваю, що не досиджу... спати хочу хД)
а ще, я вже подвійна наркоманка мало того, що дабстеп слухаю, так тепер ще підсіла на бачату...такі танці...сиджу на ютубі, милуюся.... вай) в мене батьки в 11 класі теж хотіли один день мене повиховувати, так я їм вранці сказала: Пізно, вже, товариші) ви мене до року виховували, тепер я сама) і все, питання відпали. І мене дуже ображало коли тато питав: а ти уроки зробила? я тоді йому говорила: я сама розподіляю свій день і знаю як і коли що робити.
так от... ностальгія
а що там на завтра в тебе?
Таниночка, ахах, гарна відповідь х))
На завтра в мене... Прогуляю кілька уроків, доки ми чергуєм по школі - це святе діло А потім піду наїмся десь з горя морозива, щоь вдома не сидіти х))
Таниночка, а от я обожнюю)) Ходиш на уроках по класах, збираєш списки відсутніх. Прогулюєш уроки на законній підставі х)) Хоча, це можна зробити за 20 хвилин, нас з Реквієм 2 урока немає х))
Таниночка, ні, в столову мене не заманите нічим чергувати. Ну хіба що зі мною будуть кілька десятків японських хлопчиків або гурт Сінема Бізар в першому складі, що малоймовірно.