давайте не будемо порушувати суто філософські теми стосовно ідеалів, всі ми прагнемо чогось, потяг до істини і т.п.
Я рада, що ти не байдужа,Кофе.in, низькій тобі уклін!
Oz_Mouse, ну так собі. укр. - 180,5, подала апеляцію, але її ще навіть не розглядали( за твір просто 6 балів поставили, хоча я розраховувала балів на 15, як мінімум. ось зараз сиджу і чекаю на те, щоб її врешті-решт розглянули.
математика - 182,5, завалила найлегші завдання
англ. - 186, але за це ще дякувати потрібно)
а ти як?
і де ти живеш, до речі?)
Кофе.in, вибач, що не відповіла: ходила на річку.
Я власне задоволена українською мовою - 192,5 бали, ось твір мені допоміг добре: аж 19 балів за моїми підрахунками. Я склала історію замість математики на 187.5. І також за англійську отримала 186 балів)
А, я у Сумах живу.
А ти звідки?
Oz_Mouse, гарні бали) а мою апеляцію з української завтра розглядатимуть, тремчу вся, бо все ж таки сподіваюся, що трохи бали підвищать)
я з Києва. у нас, кажуть, сьогодні такі черги до приймальних комісій були, що протиснутися було просто неможливо) Tem@ri, привіт. я так собі, зараз подаю документи на вступ, а ти як?
Последний раз редактировалось Кофе.in, 15.07.2010 в 23:27.
дякую, з російськомовної школи, а бач як рідну склала! Ну балів достатньо щоб на бюджет до локального універу потрапити. Про Київ колись мріяла, в очах був ім. Шевченко або Лінгвістичний..)
Щодо апеляції, вперше чую, щоб бали підвищували... Все одно, бажаю вдачі!