Miyavi, ой, я на минулий Новий рік взагалі с біллю у шлунку три дні провалялася... Так що, у цей Новий рік відірвемося
Гарні у тебе аватари, обов'язково до твоєї теми зайду)
Smith, а в мене щось типу психічного розладу xDD Період адаптації був - на японців підсідала х) Як наркотик
Ну дякую ^^ Тільки це вийшло як реклама якась х_Х
Я не те мала на увазі, не подумай. Не в моїх правилах ходити по темах і кричати: "аааа, я така атятяшна. Нових ав зробила. Йдіть всі до мене."
Miyavi, та ну що ти, я взагалі дуже привередлива у аватарах, тим паче усі підбираю під настрій. Якщо похвалила твій аватар, це значить що він мені СПРАВДІ ПОДОБАЄТЬСЯ.
Та у мене не життя, а один великий психічний розлад. В останній час я тільки і падаю в нападах істеричного сміху)
В останній час я тільки і падаю в нападах істеричного сміху)
оооо, я вас таааааааааааак розумію)) я постійно "хохочу", іноді навіть сама дивуюся, як це я так довго сміялася. причому звичайно привід ну зоооовсім дурнуватий)
Кофе.in, так-так, тільки я вже і без приводу сміюся так, що аж гай гуде))
Сьогодні коли їхала додому ненароком зустріла жінку яка сварилася з кимось по телефону. Звичайно це не дуже ввічливо слухати як хтось свариться, та її українська мене вразила - жодної помилки, жодного россизма! Справжня чиста українська.
Smith, так, як би це не було сумно, але вже ми, українці, дивуємось коли чуємо чисту українську мову.
Саме через це мені подобається Львів *_*
Да і взагалі захід.
Адрес: В чудесном и незабываемом городе,где мысли наполняются любовью и теплом
Miyavi, Я мрію потрапити у це місто, навіть хотіла поїхати туди вчитися в інститут. А ось зима дійсно гарна, але дуже-дуже холодна. Руки сьогодні за 5 секунд червоними стали, думала не дійду* колючий мороз просто.
А який засніжений Львів?
Miyavi, ой, як би я хотіла у Львів..** Katya Alen, та не зима а хто-зна що). Такий порошок сьогодні випала, неначі на небі хтось "Тайд" розсипав. Сама змерзла жахливо.