Яку гарну темку знайшли та підняли догори!! Я так зрозуміла, що тут можна писати усілякі нісенітниці аби тільки українською? Хо-хо, це напрочуд гарно, бо чесно кажучи, вдома та на роботі я вже всіх задовбала, тому що інколи мені так кортить порозмовляти українською, що я починаю це робити незважаючи на реакцію оточуючих. Хоча в тому році у нас з’явилася дівчина-дизайнер з Молдови, яка не дуже гарно володіє українською, тому ми взялися ії навчати, бо майже всі тексти в макетах, які ій доводиться робити написані саме державною мовою, а вона часто помиляється, бо слова ій не дуже зрозумілі. Тому в мене з’явився привід позгадувати які-небудь кумедні слова та вислови.
Не знаю чого б ще такого написати... Новий рік зустріла гарно, бо вихідні та свята це завжди прекрасно, маю сподівання, що у вас такі самі враження, або ще кращі!!
Google Translate мне в помощь%) Чувствую явно, что много неточностей, но все ошибки валить на него:з katsol, Так, у мене те ж саме! Ніхто не хоче латиською розмовляти. Вже теж не звертаю уваги на них і кажу.
Українська мова для мене проста, може бути тому, що моя рідна мова - білоруська? І тому що в мене українська клавіатура А ви так само легко розумієте білорусів?
Последний раз редактировалось Atrocity, 03.01.2013 в 22:01.
Redgreen, мені здається, що усі слов'янськи мови схожі. Я трохи розумію словацьку мову і не тільки тому, що мені треба ії вчити. А й так, коли щось читаешь (вибачайте, я ніколи не розмовляла украінською, тому в мене багато помилок. Хоча, в мене російска та украінська йдуть на одному рівні).
Добавлено через 1 минуту EvilChild, я читала білоруський текст и сначало подумала, що це украінська, тільки з помилками написані слова. Потім вже до мене дойшло, що людина з Минську і це не украінська)