Таниночка, ) WildHoneyPie, ні-ні справді, дуже приємно чути, що тобі подобається наша мова, тому що є деякі Росіяни які зневажають її, але я все ж таки думаю шо на нашому форумі немає таких людей. . )
Таниночка, ааа як добре, буду практикуватися тут на вас, охохо ^ ^ а пісні-то українські взагалі неймовірно красиві .. я так хооочу до тебе І Пірожочек звучить ніжніше, ніж Пирожок LolipOp, я впевнена, що на просі немає таких людей, тут тільки хороші, добрі й чуйні чоловічки<3
У мене тут з кухні чути запах Олів'є Як смачно-то, мамо дорога!
WildHoneyPie, приїжджай, ми з тобою вже давно вирішили, що тобі потрібна зміна обстановки) так, Пиріжечок - наше все)) олівье....а в мене тут стільки всього, що я не ходжу на кухню Stereoдень, І я тебе)
смачної паски)
Таниночка, я все зрозуміла, навіть не користуючись перекладачем, ура-ура, прогрес! Тільки ось писати без нього не можу, але нічого, приїду до тебе - ми це виправимо Оксанка, йди на кухню і їж скільки хочеш: D Паска же<3 LolipOp, А що так? Після нового року? Ех, Олів'є - улюблений мій салат, але такий жирний!)) Я ж не просто так пиріжок, а з-за фігури своєї
Я тебе розумію чудово, але сама написати нічого не можу Stereoдень, І тебе зі святом Світлої Пасхи
Головне по-маленьку запам*ятовувати правопис слів.
Зі святом Світлої Пасхи Вас!
Ідіт iжте паски і яйця
WildHoneyPie, пиріг, а пиріг, ти вже український пиріжок, так?
*Побейте, что не правильно*