От і в мене гарний настрій і словниковий запас українських слів!
Похожий на плавки и пахнущий плесенью флаг.
Яка чудова тема! Мені дуже приємно, що молоде покоління видирає не Пепсі, а українську мову! Я дуже вболіваю за українську мову, особливо перед виборами, бо политики завжди спекулюють на цьому... До речі, Ґламурная та решта людей, що знають українську, раджу Вам прочитати книгу Івана Багряного "Сад Гетсиманський" для підняття загального рівня патріотизму. Книга велика, але цікава. В ній навіт є гумор... Ви цю книгу вивчатимете по літературі у 11ом класі(якщо програму не змінили).
__________________ "Если девушка приходит на свидание красивая — кто будет расстраиваться, что она опоздала? Никто!"
Джером Д. Сэлинджер "Над пропастью во ржи"
Поигрываю в Sims Life Stories: Анджелина Джоли замужем за Хью Джекменом, у них пока трое детей... я еще не решила стоит ли им еще заводить:ah:
Пепсы - фігня.. не смачно.. навіть кока-кола й те краще... А найкращий солодкий напій - спрайт. Так думає наш клас і я А українська мова гарна і співуча, як не крути! Росіяни на цьому форумі, хто не знає української, вчить та бачьте в цій темі щиру українську мову Тай квітуй-колосись, мово моя!
Пепсы - фігня.. не смачно.. навіть кока-кола й те краще...
Що одне,що друго - усе одне й теж!Тобто г...
Похожий на плавки и пахнущий плесенью флаг.
Для русскоязычного читателя я сделала подборку смешных украинских слов (да, я знаю, что над родным языком смеяться нельзя, но для вас эти слова действительно будут смешными).
Итак {укр. слово- транскрипция-перевод с объяснениями}:
скоцюрблений -(читается "скоцЮрбленый")-скрюченый (по-моему, слово смешно звучит);
кравАтка - галстук (а не "кровать", как кажеться на первый взгляд);
загубив -(загубЫв)- потерял (а не "загубил" в смысле "убил" как могли бы вы подумать);
питання - (пытАння) - вопрос (а не "пытки").
Пока все. Это были слова которые я сразу вспомнила. Вспомню еще - напишу
__________________ "Если девушка приходит на свидание красивая — кто будет расстраиваться, что она опоздала? Никто!"
Поигрываю в Sims Life Stories: Анджелина Джоли замужем за Хью Джекменом, у них пока трое детей... я еще не решила стоит ли им еще заводить:ah:
раджу Вам прочитати книгу Івана Багряного "Сад Гетсиманський" для підняття загального рівня патріотизму. Книга велика, але цікава. В ній навіт є гумор... Ви цю книгу вивчатимете по літературі у 11ом класі(якщо програму не змінили).
Нє, мабуть що трохи змінили, бо ми тільки його "Огненне коло" читали
__________________ Do or die, you'll never make me
Because the world will never take my heart
Go and try, you'll never break me
We want it all, we wanna play this part.... (c)MCR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Поддержать Prosims на internetmap и на MyMiniCity
Нє, мабуть що трохи змінили, бо ми тільки його "Огненне коло" читали
Тоді тим паче почитай- дуже цікава книга. Я свого часу вчила і "Сад" і "Тигролови" (друге мені менше сподобалось, хоча ці книги вважаються ніби продовженням одна одної)
Тоді хоч так було, а зараз що?
Поліціянти, міліціянти, коаліціянти (!) гелікоптер, накшталт, мапа (вбийте мене, але ЦЕ не українська мова ) А ще пальта та авта (це множина) ))