Адрес: ..вздох сожаления на губах, зависли в неправильных городах.. (с) строка из песни
Кофе.in, о так, підпис крутий))
Кофе.in, вибори наші стопудово!
До речі, треба придумати якісь цікаві закони, що ми видаватимемо, коли станемо найголовнішими у Верховній раді!))
Наприклад:
Всі члени ТУП-товариства мають розмовляти на українській мові.
Всі члени ТУП-товариства мають кожного дня їсти сало та пригощати інших.
Всі члени ТУП-товариства мають кожного дня флудити у офіціальній темі. (цієї)
Хлопців не можу не поділитися емоціями
Зараз прийшли від гостей. Від батьків Отчому. Там сиділи за столом і мати Отчому у нас запитує, "дівчатка дивилися кіно вчора по каналу, а то я пропустила, про що воно було?". Сестра моя відповідає: любов, гроші, емоції і "тра-та-та" (це слово використовувала як речовий обіг). А тітка їй у відповідь, "ось виріст, тоді узнаеш, що таке "тра-та-та". Так я ледве не поперхнулася. Сестра теж, але потім тітка дивилася на нас з під очі хД
Poker, Ой і заганяла я ж свій перекладач З натхненням все супер, а з часом не дуже. Сьогодні не просунулася ні на грам. Може ще напишу що-небудь ввечері)) Luxury, Вибори по-любому наші
Зараз прийшли від гостей. Від батьків Отчому. Там сиділи за столом і мати Отчому у нас запитує, "дівчатка дивилися кіно вчора по каналу, а то я пропустила, про що воно було?". Сестра моя відповідає: любов, гроші, емоції і "тра-та-та" (це слово використовувала як речовий обіг). А тітка їй у відповідь, "ось виріст, тоді узнаеш, що таке "тра-та-та". Так я ледве не поперхнулася. Сестра теж, але потім тітка дивилася на нас з під очі хД
Що то ви мої повідомлення не помічаєте або не хочете помічати...