Документ №1
Дорогі мої співвітчизники і не тільки. Сьогодні –
5 квітня 2010 року, була заснована партія! Я хочу привітати всіх, хто розмовляє цією мовою, та сказати, що в нас появився ще один празник - День
ТУП’у.
Отже тепер я хочу вас ознайомити з цією партією.
ТУП- це
"Товариство Україномовних Просімовців". Зараз в цій партії десь 17 людей і мабуть буде більше, якщо ми привернемо увагу усього форума.
Щоб це зробити, треба приложити багато зусиль і я гадаю що ми зможемо це зробити. Для цього нам потрібні люди, які вміють користуватись фотошопом, вміють писати и читати. Також нам потрібні активні люди, які б рекламували цю партію. Нам треба звернути увагу багатьох людей і всіх хто з України, і не тільки.
ТУП це товариство, яке хоче змінити життя Просімса на краще! І тому ми повинні зібрати народ і вивести на майдан! Корупція та несправедливість будуть зламані,
ТУП переможе бездіяльність і всі форумчане зможуть зажити краще!
Декілька правил для всіх
ТУПовців (дякую Сhoсolate) за не погану ідею):
Всі члени
ТУП-товариства мають розмовляти на українській мові.
Всі члени
ТУП-товариства мають кожного дня їсти сало та пригощати інших.
Всі члени
ТУП-товариства мають кожного дня флудити у офіціальній темі. (цієї)
Всі члени
ТУП-товариства мають рекламувати цю партію.
Всі члени
ТУП-товариства мають любити один одного і розвиватися духовно.
Всі члени
ТУП-товариства мають перетворити Просімс на
ТУп’овскій Просімс (хД)
І це тільки початок. Також, є непогана ідея: якщо ми переводимо статті на російську мову, то і на українській мові теж повинні бути статті. Серіали на українській мові та багато іншого!
З цього дня починається українізація цього форума. Ми повинні любити свою Батьківщину, пам’ятати ії, і знати, що ті хто в
ТУП’і, ті наши брати і сестри! Разом нас багато нас не подолати!
Питання стосовно:
1) гимну
ТУПа?
2) девіз
ТУП’а?
3) які плани щодо реклами партії?
В мене багато помилок та нема розділових знаків. Вибачте.