Swift, нє нє нє, та ти що таке кажеш))) Я не натякала
Цитата:
Сообщение от [wave
по мові
З МОВИ!!
Мені власне українська подобається, але не як предмет у школі(надто нудно). Як предмет мені тільки англійська ще більш-менш(в нас вчителька молода, приколістка). А замість російської я вибрала іспанську
__________________ Надо что-то в подписи написать, да вот только нечего.
Мені теє українська, як предмет в школі не подобається.
А от інозмені дуже люблю! Англійську і німецьку-недаром, в мене з цих предметів хороші оцінки .
А от російської в школі не вчимо. А мені це і не потрібно. І так знаю)))
Я насправді в гімназіїї вчусь( хоча її переробили з школи на гімназію в 2008), ви би ба4или нашу форму-це просто жах .
Ніхто її не носить.
Я спеціально піджак завжди в школі знімаю, хіба що ношу на уроки, де вчителі сварятся.
А я лю укр. мову, як предмет. Тому що в мене вчителька кіфова була, а внаслідок скорочення вона більше не працюватиме в нашій школі. Так сумно з цього приводу. Навіть в школу не хочеться йти, але не тільки через це...
Только вас я разрушу тоже.
Ну у мене з ураїнської літератури, хороша оцінка, там вчителька строгувата звичайно, не дасть нам з Unreal нормально порозмовляти!
А от з ураїнської мови вчителька,..трохи молода,і не напрягає, мені деколи навіть здається що як що її предмет діти не вчать або якась дитина то вона відстане, звичайно по точці зору педагогіки це не правильно, але для нас це все класно!!
Доречі мені дуже приємно тай дивно трішки чути, тобто бачити, уркраїнську мову...цікаво бачити як російськомовні або білоруськомовні користувачі просімса пишуть на моїй рдній мові! А особливо класно пише наш любий адмін Мартіні...
Гламурка, Ти, доречі молодець що створила таку дуже цікаву темку!